vineri, 8 august 2008

Intrebari pt mine si voi..



Ce cred eu despre normalitate?
Pai a fi normal inseamna a fi ca ceilalti sau a nu fi diferit de ceilalti...
Dar daca te gandesti bine observi ca nimeni nu poate fi ca altcineva...
In concluzie a fi normal este doar o amagire ...
Dar nu credeti ca asta poate insemna ca nu sunteti special... pt ca...
in ochii lui Dumnezeu sunteti la fel dar voi va deosebiti de alti prin fapte.

E sfarsitul lumii ??

Stirile anunta sfarsitul lumii si multi oameni cred asta? De ce ? Daca te gandesti iti dai seama ca acei oameni care fac acest experiment risca sa piara si ei ?
Si ei mai vb ca vor castiga un premiu nobel .. premiu nobel pt sfarsitul lumi sau ce ? Si la ce foloseste un premiu nomel daca nu mai existi? Dar de ce ar permite Dumnezeu sfarsitul lumii ? ......

Iata la ce lucrez eu, si ma lupt dupa lucrarea puterii Lui, care lucreaza cu tarie in mine" (Coloseni 1:29)
Doresti tu bunatatile lui Dumnezeu pentru viata ta? Nu calea spre confort te va duce acolo, ci calea jertfirii. Nu este usor sa te trezesti devreme cand altii dorm pentru a te pregati pentru provocare. Asemenea lui Isus in Gradina Ghetsimani, vei vedea ca este greu sa gasesti oameni dispusi sa fie alaturi de tine in vremurile de incercare. Dar nu poate exista slava fara pregatire! Toti ne dorim succes, dar nu toti ii putem face fata; unii prefera linistea. Nu le place critica si nu suporta presiunea. Dar daca esti genul de om care nu se multumeste sa stea deoparte, urmeaza-ti visul! Daca ai pasiune, pretul nu te va opri. Oamenii plini de pasiune sunt atrasi si impinsi spre scop (2 Corinteni 5:14).
In unele zile iti vor curge lacrimi din ochi si vei avea noroi sub unghii, dar in ciuda zgarieturilor si vanatailor vei dobandi o bucurie care te va face sa canti la miez de noapte ca Pavel si Sila si un simt al misiunii care te va face sa strigi ca Isaia: "Iata-ma, trimite-ma!" (Isaia 6:8). Nimeni nu a spus ca este usor. In unele zile tot ce vei putea face este sa stai in picioare! Cand ai impresia ca nu poti face niciun pas, ramai in picioare. Gandeste-te ca o zi nu dureaza la nesfarsit. Nu renunta si nu te da batut. Musca-ti buzele, gusta-ti lacrimile si bizuieste-te pe ceea ce ti-a promis Dumnezeu, si tine minte, nu actionezi prin propriile tale forte: "Iata la ce lucrez eu, si ma lupt dupa lucrarea puterii Lui, care lucreaza cu tarie in mine".

Niciun comentariu: