miercuri, 13 august 2008

Ceva ce trebuie sa stiti


Isus era atat de suparat incat ar fi putut da foc templului, a fost atat de indurerat incat putea sa planga, avea atat farmec incat copii erau atrasi la El, era atat de sarac incat
a imprumutat o moneda pt a da un exemplu , a fost suficent de radical ca sa fie izgonit din oras ,a fost ata de responsabil incat a avut grija de mama Lui, a fost suficient de ispitit pt a recunoaste ispititorul si atat de speriat incat i-au cazut picaturi de sange.
Incercarile sunt ingaduite de Dumnezeu pt a dezvolta caracterul din noi. Pe de alta parte , ispitele sunt trimise de satan ca sa ne doboare.
El te va intari de fiecare data cand treci prin provocari dificile, de fiecare data cand amintirea vine sa te haituiasca, de fiecare data cand ti se aminteste de trecutul tau imperfect.
Tot ce incepe se si sfarseste !
Strang cuvantul Tau in inima mea ca sa nu pacatuiesc impotriva ta
Ferice de cei ce nu au vazut si au crezut!
Nu-i intinde lui satan nici un deget caci el iti va lua toata mana!
Cu totii primim 24 h, 1440 min , 864000 sec pe zi si trebuie sa ne dam socoteala cum le petrecem .
El are timp sa nu asculte daca noi avem timp sa ne rugam!
Cateodata doar acceptarea luptei impotriva lui satan inseamna victorie!

Este o proorocie, a carei vreme este hotarata .. asteapta-o, caci va veni si se va implini negresit" (Habacuc 2:3)
Dumnezeu este un Dumnezeu al ordinii; tot ceea ce face El este prin hotarari. O hotarare este pur si simplu o intalnire sau un eveniment care a fost deja stabilit. Dumnezeu are un timp programat pentru doua lucruri care sa se intample in viata ta: promisiunile Lui si scopul Lui. Poti conta pe aceasta! Indiferent prin ce treci astazi, poti avea pace stiind ca nimic din ceea ce face dusmanul nu-ti va fura aceste doua lucruri.
Problema apare cand incercam sa grabim timpul lui Dumnezeu. Cand Domnul iti da o promisiune este ca si cand sadeste o samanta; ea are nevoie de timp pentru a prinde radacina si pentru a rodi. Toate mamele cunosc ordinea; mai intai samanta, apoi sarcina si dezvoltarea din pantece si in cele din urma ziua nasterii. Ce face ea in tot acest timp? Se pregateste! Se pregateste pentru bucuriile si responsabilitatile de parinte, caci cand ii vine sorocul, cel mic o anunta: "Gata sau nu, eu sosesc!" Psalmistul scrie: "Nadajduieste in Domnul, pazeste calea Lui, si El te va inalta ca sa stapanesti tara: vei vedea pe cei rai nimiciti" (Psalmul 37:34).
Trebuie sa inveti diferenta dintre ceea ce poti tu face si ceea ce poate face Dumnezeu. Nebunii dau buzna. Daca nu vrei sa risti sa amani implinirea planului lui Dumnezeu pentru viata ta, invata sa astepti. Proorocul a spus: "Este o proorocie, a carei vreme este hotarata .. asteapta-o, caci va veni si se va implini negresit". De fiecare data cand devii ingrijorat si nerabdator, adu-ti aminte: "Viata mea nu se poate sfarsi fara sa se intample anumite lucruri. Dumnezeu a spus-o si El va face ca greutatile sa treaca!"

Un comentariu:

Anonim spunea...

super profil..
imi place:d