marți, 5 august 2008

Povesti adevarate si interesante...



Jimmy Durante si-a facut putin timp pt a veni la un spectacol pt veteranii Ai Doilea Razboi Mondial. Si-a spus monologul iar apoia ramas uimit un timp pe scena. Cand cineva la inrebat de ce el a raspus:
-In primul rand stateau doi veterani care mai aveau o singura mana din urma razboiului.. unul mai avea mana dreapata iar altul mana stanga si impreuna reuseau sa aplaude ceea ce faceau bucurosi.

Din dragoste si din dorinta de a asculta de voia stapanului sau, Colt Alb si-a invins tendintele inascute . Vei face si tu la fel?

Un fermier nemultumit de ferma lui s-a hotarat sa o vanda iar cand agentul imobiliar i-a citit reclama care urma sa o publice fermierul s-a razgandit. (Reclama era despre un loc de vis*)

Un om ce lucra pana tarziu a gasit odata o scurtatura prin cimitir si pt ca nu se intampla nimic iar scurtatura il scutea de o mila de mers , a mai trecut pe acolo pana cand , intr-o noapte a cazut intr-o groapa . Mai tarziu a cazut si un betiv ,dar care disperat a reusit sa iasa din groapa.

Maria, o fetita de 10 ani ce si-a pierdut mama isi ajuta tatal care lucra intr-o mina. Inr-o zi ea ia pus in geanta brosurica de la un misionar. In acea noapte mai multi oameni au fost chemati sa incerce sa salveze oameni prinsi in mina dar au ajuns prea tarziu. Pompieri au observat ca toti 8 mineri stateau intr-un cerc iar la tatal Mariei in mana era brosurica pe care scria ca nu mai au multe sanse si ca au facut ce scria in brosura iar acum merg in cer. .. . ..

Tracey, o fetita de 5 ani a cerut parintilor sa se duca la o prietena si a promis ca se va intoarece la cina dar a intarzia 20 min. Ea a explicat parintlor ca papusa prietenei ele s-a stricat iar ea a ajutat-o sa planga. :)

Un om tanar vine intr-un bar si inreaba daca au ceva pt sugituri iar barmanul ii da o palma. Omul intreba care-i problema iar barmanul raspunde ca acum nu mai sughita.
-Nu eu sughitam si sotia mea ce ma asteapta in masina. Nu trage concluziile inaite sa-ti fie prezentata problema.

Niciun comentariu: